22/32 SUS201/SUS304 masina de Tocat manuala de tocat cârnați de umplere pentru câini sau animale de nutritions poate echipata cu motor electric

22/32 SUS201/SUS304 masina de Tocat manuala de tocat cârnați de umplere pentru câini sau animale de nutritions poate echipata cu motor electric

0 %

RON 283.96

Nuevo

Într-o formă accesibilă la încărcare


Din oțel inoxidabil cutter de configurare :
Scăzută a corpului : 1
Sol redusă dragon : 1
1 scăzut de nuci :
Scăzut de viteze : 1
Transversală joasă cuțit, cuțit de tăiere) : 1
Scăzut de 4,5 mm diametru cerc dao (descărcare) : 1
din oțel inoxidabil cutter parametri :
Caietul de sarcini : 32,
Dimensiune : 21 * 28.5 cm
Diametru admisie : 14 * 16 cm
Circular Standard cutit dimensiune : 4.5 mm
Greutate : 9 kg
Structură și răsucite dragon material : 201 # otel inoxidabil
Rotund și crucea de tăiere material : 3 crom și oțel inoxidabil
Arborele maneca este din material plastic
Câteva mașină după turnare, suprafața pentru lustruirea să nu par un pic cam dur, dar cu siguranta nu afectează utilizarea. Carne tocată mașină de interne principiu (lumen prea buna, nici o rezistență, după care o alimentează nu este convenabil să carne tocată) și așteptați pentru un motiv de-a face lustruire de prelucrare a procesului de producție, așa că nu-mi place suprafața de lumină, sper să înțelegi.
Orice mică, piese de mașini sunt avariate, au toate accesoriile aferente, disponibile pentru a cumpara, de a te face complet fără griji (nu va fi nici utilizarea de mașini după timpul este prea lung, un mic piese deteriorate, provocând mașină de resturi întâmpla)
Low sprijin mașină de șapte zile de retur (în nu afectează cea de-a doua vânzări) pe baza, nu sunt îndeplinite, vă rog, noi, service la satisfacția dumneavoastră;
masina de tocat carne instrucțiuni :
Înainte de a utiliza masina de tocat carne, demontați aparatul de curățare :
Mașină de demontare metoda : deșurubați piulițele, în primul rând, la rândul său cuțit rotund și cuțitul în jos, apoi din pământ dragon.
Mașină de tocat carne cu apă și detergent pentru a curăța în primul rând, mașini pentru producția de pătate cu ulei, poate fi curat la primul motiv, cum ar fi unele de ridiche din nou.
Masina de spalat rufe la uscat, și a pus fuselaj prins între marginea (desktop grosime maximă mai mică de 3,5 cm), fixate cu șurub în partea de jos a fuselajului, masina poate clemă de pe desktop, fixat ferm.
Din nou, în scopul de a sol dragon, cruce, cuțite circulare, cuțite și piulița de instalat; (notă : cuțit rotund există diferența de pe părțile proeminente ale fuselajului este instalat înainte de șurub normal pe nuci, nu răsuciți prea strâmt, un pic mai liber, rotiți mânerul în mod corespunzător) în cele din urmă a pus pe mâner.
Din nou, după carne în frigider congelate heave efectul va fi mai bine, carne tocată, purifica pielea, tendoanele și oasele, carnea înainte și apoi se taie fâșii (de aproximativ 2 cm lățime), să acorde o atenție pentru a tăia carne nu prea fragil, deci nu este convenabil în carne, carnea de linii de intrare să se alăture, și apoi rotiți mânerul în sensul acelor de ceasornic începe de carne tocată, de asemenea.
Masina de tocat carne, de asemenea, poate fi folosit pentru a face tăiței, dar numai în funcție auxiliară, efectul nu poate fi comparat cu profesionale filtru de tăiței; Fac taitei de a face față și oarecum moale, se scoate crucea de cuțit, pune aluatul in admisie poate începe producția.
Folosi [nota] :
Aparatul după utilizare, trebuie să ai de toate în afară, curat cu apă curată sau cu apă caldă și detergent după uscare; Tur și trece cuțitul după utilizare salva nemeritat ușor de rugină, a sugerat după uscat, acoperite cu ulei comestibil pentru a menține cel mai bun.
Cu siguranta nu cotizatii la fileu, proces, usurinta, vreau să stoarceți nu pune prea mult de carne la un moment dat. Carne tocată musculare sunt cel mai bine eliminate înainte, în scopul de a evita crucea cuțit și influența carne tocată musculare prea mult încurcate eficiență, mașină standard este de 4.5 mm, gaura rotunda cuțit, găuri rotunde cutit carne mai lent, dar mai rupt, macroporoasă circular cutit, pe de altă parte.
Cum ar fi carne tocată carne tocată, proces dificil, și nu este ușor să deșurubați piulițele, verificați dacă crucea tăietor carne jin încurcate, trebuie să curețe după carne musculare cu carne tocată, de asemenea.
Atunci când mașina este echipată cu clisma accesorii pot clisma clisma este mai bine să nu pentru a elimina cuțit rotund, astfel încât fix clisma accesorii, (elimina circulare de cuțit, puteți, de asemenea, doar enemator va transforma, cu o mână țineți apăsat dacă doriți să umple mai mult material în vrac cârnați avut mai bine să cumpere o mare gaură rotundă cuțit mai convenabil 12 mm diametru circular cutit) este recomandat.
Această mașină poate face, de asemenea, moara, zdrobirea alimentelor acorde o atenție pentru a nu adăuga prea mult la un moment dat, în acest mod putem stabili mai ușor. Zdrobi mai multe lucruri grele după ce a pus prea mult blocat, înapoi să-l ocupe.
Mașină de tocat carne de cunoștințe :
Masina de tocat carne, care are două tipuri de electrice si manuale, deși a energiei electrice, dar zgomotul este mare, continuă timpul de lucru este scurt, și a adoptat directe tocată cutter tip, utilizarea lamei de mare viteză de impact de carne pentru a fi încălcate, pentru că de repede, de multe ori carnea, a jucat foarte bine duce la carne nu vâscozitate, a pierdut originalul carne, nici un gust.

culoare: 32 Dublă utilizare SUS304, 32 Manual SUS304
Nume De Brand: DELIA
Numărul De Model: HYJRJ989
Putere (W): Alte
Tensiune (V): Alte