Câine De Companie Pisica Ușa De Acces Gratuit 4 Mod Magnetic Blocabil Flap Door Ușă Poarta Telescopic Cadru Clapa Poarta Magnetic De Închidere Ușă

Câine De Companie Pisica Ușa De Acces Gratuit 4 Mod Magnetic Blocabil Flap Door Ușă Poarta Telescopic Cadru Clapa Poarta Magnetic De Închidere Ușă

49 %

RON 116.00

RON 228.00

Nuevo

Într-o formă accesibilă la încărcare


Foarte Mare 13.7"x11.4"x1.5"Animale De Companie Pisică Câine Blocabil Clapeta Usa Poarta Cadru Telescopic
Caracteristici :
Ușa de companie da animalele de companie libertatea de a veni și pleca.
Auto blocare sistem de închidere Magnetic design, se Închide automat.
Transparent, din plastic solid clapa este ușor pentru animalele de companie pentru a deschide.
Manualul poate fi rapid și ușor de instalare.
Mare pentru casa ta și de vaci.
De Întreținere reduse și Durabil.
Cele patru felii de diafragma poate fi folosit pentru a face animale de companie cadru de ușă, Dacă gol de ușă din lemn, pot fi plasate în interiorul blocului de utilizare a apei.
Caietul de sarcini :
Material : ABS
Clapa de deschidere : 35 x 29cm/13.77 x 11.41 inch
Cadru exterior : 30 x 24cm/11.81 x 9.44 inch
Grosime : 40 mm(1.57 inch)
Culoare : Alb, Cafea, Negru
Notă :
Te-cainele poate intra sau ieși în ambele părți, și nu există capac panou spate pe usa, placa de acoperire pot fi introduse atunci când nu este utilizat.
Acesta este manualul de măsurare, poate fi de 1-3mm de eroare. Și element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.sper înțelegere.
1 x Câine de Companie Ușă
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Dimensiune: 30 x 24 cm
Aplicabile Rasa De Câine: Caine mare
Numărul De Model: usa caine
Nume De Brand: KIMHOME ANIMALE DE COMPANIE
Usa Caine Tip De Element: Usi Si Porti
Material: Plastic
Material:
Clapa de deschidere:
Cadru exterior:
Grosime:
culoare: