2 Sticle NĂSCUT DESTUL de Unghii UV Base Coat și Top Coat Set 5ml Nu Ștergeți Soak Off Manichiura Unghii Lampa Gel Polish lac Lac

2 Sticle NĂSCUT DESTUL de Unghii UV Base Coat și Top Coat Set 5ml Nu Ștergeți Soak Off Manichiura Unghii Lampa Gel Polish lac Lac

25 %

RON 9.00

RON 11.96

Nuevo

Într-o formă accesibilă la încărcare


Caietul de sarcini :
Cantitate : 1 Sticla
Capacitate : 5ml
Model : UV Top Coat Gel / Base Coat Gel (optional)
Conținutul Pachetului :
1 Sticla UV Top Coat Gel / Base Coat Gel
Caracteristică :
UV Strat se Usuca Cu Orice Lumina UV
Pentru Un Super-Finisaj Durabil
Mai Rapid De Uscare
De Durată Mai Lungă
Mai Mare Strălucire
Potrivit pentru a aplica pe partea de sus a UV unghii cu gel, unghii acrilice, unghii naturale etc. pentru a crea un finisaj lucios
Potrivit pentru uz profesional sau uz casnic
Feedback-Ul & Service :
1) scopul Nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate si elemente care nu au primit , vă rugăm să ne contactați , ne poate da o mulțumit de răspuns și soluție . Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.
2) Am promisiunea de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare. Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium. Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și de sărbătoare).Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Plăți :
1) Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Dacă nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.
2) vă Rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).
3) Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.
Transportul Si Predarea La Termen :
1) Am expediat în întreaga LUME ca CADOU.
2) Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce plata a finalizat primit.
3) Elementele sunt expediate prin economia poștale (va vom trimite pachetul cu acces gratuit la numărul de urmărire), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare.
4) timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 35 de zile lucrătoare. Dacă nu poți să-l primească după 35 de zile lucrătoare. Vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție.
5) de Transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini. Nu putem garanta timpul de sosire.
6) vă Rugăm să fie remarcat faptul că client din ITALIA sau Brazilia, din cauza ta țări strict politică personalizată a MARFURILOR din Asia de Est, viteza de livrare poate fi influențat foarte mult .
7) Dacă nu sunteți mulțumit cu aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să cred din nou înainte de a plasa o comanda. Noi nu doriți să obțineți un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.
8) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
9) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Mulțumesc mult pentru înțelegere și sprijin.

Tip De Element: Strat De Bază
NET WT: 16ml
Nume De Brand: Născut Destul De
Ingredient: Gel
Cantitatea: 2 sticle
Numărul De Model: AXB25216-3
Tip: baza de gel