Noi USB2.0 Extern DVD Combo CD-RW CD-RW DVD-ROM CD-ul Driver pentru PC Notebook Laptop Alb EM88

Noi USB2.0 Extern DVD Combo CD-RW CD-RW DVD-ROM CD-ul Driver pentru PC Notebook Laptop Alb EM88

12 %

RON 55.00

RON 62.72

Nuevo

Într-o formă accesibilă la încărcare

Noi USB2.0 Extern DVD Combo CD-RW CD-RW DVD-ROM CD-ul Driver pentru PC Notebook Laptop Alb EM88 "Caracteristici"
Aplicabile tipuri : notebook, desktop, netbook-o singură mașină
Instalare : externa, interfata USB plug and play
Unitate optica tip COMBO DVD-ROM
Interfață de tip USB2.0
Maxim viteza de citire DVD 8 X, maxim viteza de citire CD 24 X
De ardere Viteza CD : 24x DVD-ul nu are suport de ardere
Accesorii : cablu de date USB 1 cablu USB 1 manual 1 software-ul nero disc 1 cutie
Cache : 2 M
Tensiune de alimentare : 5 V
Interfata : USB 2.0, compatibil cu USB 1.0 / 1.1
1. Suport pentru Windows 98 SE / me / 2000 / XP / WIN7 / VISTA / WIN10 sistem de operare,
2. Proiectare de economisire a energiei, mai ales puternic de corecție a erorilor, șoc, cu zgomot redus;
3. Potrivit pentru laptop-uri, Pc-uri mobile și Pc-uri compatibile
4. Sursa de alimentare : USB bus alimentare, folosind cele mai recente cip, nici o sursă de alimentare externă!
5.DOS start : cele mai recente cip, poate fi folosit ca ghid de instalare a sistemului, suport de boot înainte de USB boot
6. Sistem de operare : Windows98 / me / 2000 / Xp / VISTA / WIN7 / Win10, Mac OS8.6 sau mai sus
7. Disc specificatii : 12cm, 8cm
8. Dimensiuni de gabarit : 138mm X137.5mm X18mm
1 X CD burner
1 X unitate Optica linie
1 X linii de Date
1 X CD
Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni). A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative :
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc! Vă rugăm să ne Mesaj de la 9 : 00am. la 18 : 00. (GMT+8) de luni până sâmbătă . Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China). Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Nume De Brand: centechia
Tip De Interfață: USB
Tipul de unitate: DVD-ROM